a chronology of 3S2A.
welcome
Everybody has a secret world inside of them. All of the people of the world, I mean everybody. No matter how dull and boring they are on the outside, inside them they’ve all got unimaginable, magnificent, wonderful, stupid, amazing worlds. Not just one world. Hundreds of them. Thousands maybe.
« back
Wednesday, April 16, 2014, 1:16 AM
Errrrrrr...... 


Now,3S2A telah berjaya menamatkan zaman persekolahan. Tapi tak taulah kot-kot one of us nak masuk form 6 ke..

Result SPM dah keluar.. Tahniah semua yang dapat A banyak-banyak tu.. Yang tak berapa banyak A tu kita usaha lagi bila dapat sambung belajar eh.. ok

Now,semua dah besar.. Wana & Aida already sweet 18.. Yang lain still 17.. Dulu masa form 1kita jumpa semua selekeh berhingus lagi.. eh,yeke? tudung pon senget.. usha-usha senior pon taak pandai laagi.. haha..

Now,semua dah jadi anak dara..Cantik dah.. Manis dah..Memasing pon dah ada crush sendiri.. Tudung pon pelbagai gaya.. Nanti dalam masa beberapa tahun kemudian tetiba je one of us nak nikah.. Who knows,right? Nak nikah bagitahu semua..

Wana dah sambung belajar..Yang lain still tunggu tawaran.. Semoga kita semua dapat masuk u & berjaya graduate dengan cemerlang bersama segulung ijazah!

(still remember zaman berjimba bersama gelak ketawa riang ria bagaikan kanak-kanak ribena)

Bestfriends forever,right?

by : ashikinyahya


Friday, October 19, 2012, 11:19 PM
Now How? 
3S2A sekarang macam mana ye ?
Makin rapat or makin rengang ?
Oh tidak sama sekali. 
Masih macam dulu. 
Rindu rinduan. 

Now Final Exam
Masing2 busy .
Nak buat yang terbaik.

Musim cuti makin dekat. 
Dapat berkumpul ke tidak.
I don't know laa. 
Hope dapat. 

Now dah dekat 2013.
Form 5.
SPM . 
arghhh. Takut2.


Aida,3S2A
Saturday, August 18, 2012, 7:54 AM
Happy Eid Mubarak 
HEY everybody...
Ok,dah lme xmncoret disini...
bakkata Nursyazwana Bahzin(still leader)..esok rye..
soo...TO ALL 3S2A's..SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI...
MAAF ZAHIR DAN BATIN RAKAN2 KU..
semoga kalian happy shje rya ini..
DIJEMPUT HADIR KE RUMAH SAYA..
miss u all..
Tema saya biru..hahah...i love blue <3
korang tema pe?
yg aq tau,wana msti ade 3 tema..
hahah..
harapan,moga dapat duit rya byk taun ni..nk sgt2 bli fon baru..huhux
members,tkcr n pliz remember me..
miss u all.
happy holiday <3